Τηλ. Επικοινωνίας: 24610.39273

Προϊόντα

2
Yes
None
1
1000000
Search...
/offers/
Thumbnail

Categories:

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ
Εφαρμογές εμπορικής διαχείρησης
Business Evolution ERP
Business Evolution ERP Image

ERP μηχανογραφικό πρόγραμμα, εμπορικής και λογιστικής διαχείρισης

Τo Business Evolution ERP είναι ένα πανίσχυρο εμπορικό πρόγραμμα που υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης σας διατηρώντας μια καθαρή και λεπτομερή εικόνα της θέσης της.

Το Β.Ε. πρωτοπαρουσιάσθηκε στην αγορά το 2001 και από τότε μετράει εκατοντάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθεί την ανάπτυξη σας ενσωματώνοντας όλες τις μελλοντικές λειτουργίες που θα εντάξετε στην επιχείρηση σας. Η ενοποίηση όλων των επιμέρους τμημάτων της εφαρμογής εγγυάται την συνεκτικότητα των πληροφοριών και την αποφυγή λαθών.

Διαχείριση Παρτίδων
Ιχνηλασιμότητα
Διαχείριση Ξένου Νομίσματος
Φάκελος Κοστολόγησης
Γεννήτρια Εκτυπώσεων
Εντατική Λιανική
POS Σύστημα για Οθόνες Αφής
Πολιτικές Τιμολόγησης
Συνταγές Παραγωγής
Διαχείριση Barcodes
Backup Σύστημα
Import-Export Δεδομένων

BE Cloud ERP
BE Cloud ERP Image

Πραγματικό ERP, αξιόπιστη Cloud πλατφόρμα, ανταγωνιστικές τιμές.

Η Semantic διαθέτει το ισχυρό της ERP και σε Cloud έκδοση. Έτσι τώρα πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα χαρακτηριστικά το Business Evolution ERP, και στο Cloud.

H Cloud έκδοση περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά της on premise έκδοσης, συνδυασμένα με τα πλεονεκτήματα του Cloud:

Ταχύτατη πρόσβαση από όλες τις συσκευές (pc, laptops, tablets, smartphones ) και όλα τα λειτουργικά συστήματα (windows, OSX MAC, IOS, android, linux κλπ).
Έναρξη λειτουργίας σε μερικά λεπτά της ώρας, αυτόματα με προεγκατεστημένα όλα τα modules που θα χρειαστείτε.
Αυτόματη λήψη αντιγράφων (back up) και συντήρηση του συστήματος από εμάς.
Ασφάλεια δεδομένων με τεχνολογίες κρυπτογράφησης.
Ευέλικτη χρέωση, ανταγωνιστικές τιμές.
Ξεκάθαρες χρεώσεις για customization, reporting και custom projects.
Δυνατότητα επιλογής ERP consultant από τους διαθέσιμους συνεργάτες μας.
Εξοικονόμηση hardware.Δεν χρειάζεται αναβάθμιση του εξοπλισμού σας. Λειτουργεί και με τους παλιούς σας υπολογιστές. Δε χρειάζεστε Server.
Φυσικά το BE Cloud ERP έρχεται με ενσωματωμένες όλες τις διαδικασίες που χρειάζεστε. Από τις πωλήσεις, την αποθήκη έως την κοστολόγηση, τις αγορές, τις πελατειακές σχέσεις, και την παραγωγή, όλα σε ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο περιβάλλον. Παράλληλα παρέχονται απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης και παραμετροποίησης του προγράμματος ανάλογα με τις επιχειρησιακές σας ανάγκες.

Το BE Cloud ERP έχει ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, που ενισχύει την παραγωγικότητα των χρηστών και παρέχει μια σαφή και σταθερή εικόνα της εταιρείας για την ομάδα διαχείρισης. Οι πληροφορίες παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο ενώ τα δεδομένα διαδίδονται σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης σας, με συνεπή και μεθοδικό τρόπο.

BE Agro ERP Γεωπονικό ERP
BE Agro ERP Γεωπονικό ERP Image

Εμπορική και λογιστική διαχείριση για γεωπονικό κατάστημα.

Τo Business Evolution ERP είναι ένα πανίσχυρο μηχανογραφικό σύστημα εμπορικής διαχείρισης για γεωπονικό κατάστημα, που υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης σας διατηρώντας μια καθαρή και λεπτομερή εικόνα της θέσης της .

Το Β.Ε. έχει ειδικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα στις νέες απαιτήσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Λόγω του νέου συστήματος για την ηλεκτρονική καταγραφή της λιανικής πώλησης των γεωργικών φαρμάκων η Semantic Computing έχει δημιουργήσει μια κάθετη εφαρμογή που απλοποιεί και επιταχύνει τις διαδικασίες καταγραφής των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Το Business Evolution ERP για Γεωπονικό Κατάστημα πέρα από τις κάθετες λύσεις που διαθέτει για τον συγκεκριμένο τομέα, ενσωματώνει και ένα πανίσχυρο εμπορικό σύστημα (Εμπορική Διαχείριση, Γενική & Αναλυτική Λογιστική, Πάγια, Χρηματοοικονομικά, Αποθήκη, Reports κλπ) το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς.

BE Optical ERP Οπτικό ERP
BE Optical ERP Οπτικό ERP Image

Λύση για καταστήματα εμπορίας οπτικών.

Το Business Evolution Optical ERP πέρα από τις κάθετες λύσεις που διαθέτει για τον οπτικά καταστήματα. Ενσωματώνει και ένα πανίσχυρο εμπορικό σύστημα (Εμπορική Διαχείριση, Γενική & Αναλυτική Λογιστική, Πάγια, Χρηματοοικονομικά, Αποθήκη, Reports κλπ) το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε μια ισχυρή κάθετη λύση χωρίς όμως να χάνετε τα πλεονεκτήματα ενός «Γενικής Χρήσης E.R.P.» συστήματος.

Φυσικά το Business Evolution Optical ERP έχει ειδικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά που το κάνουν μια “ready to run” λύση για οπτικά καταστήματα:

Εισαγωγή συνταγών πελάτη
Οπτικές μετρήσεις
Αυτόματη τιμολόγηση σύνθετων ειδών
Φωτογραφίες ειδών
Επιπρόσθετες αξίες ειδών συνταγής
Χρήση Barcode
Σύνδεση με e-shop
Απογραφή
Τήρηση ιχνιλασιμότητας
Λογιστική παρακολούθηση
Στατιστικά
Αυτόματη ενημέρωση ειδών

Apricot ERP
Apricot ERP Image

ERP πρόγραμμα για επιχειρήσεις εμπορίας, επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων & συνεταιρισμών.

Το Apricot E.R.P. είναι το μοναδικό E.R.P. στην Ελληνική αγορά κατασκευασμένο από την αρχή για εταιρείες εμπορίας και επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων. Είναι η πιο ώριμη και η πιο ισχυρή εφαρμογή στον κλάδο.

Το Apricot ERP είναι μια εξειδικευμένη εφαρμογή για:

Συνεταιρισμούς φρούτων και λαχανικών
Διαλογητήρια φρούτων και λαχανικών
Καταστήματα Λαχαναγοράς
Εργοστάσια και βιοτεχνίες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων
Εταιρίες εμπορίας οπωροκηπευτικών προϊόντων

Πρωτοπαρουσιάσθηκε στην αγορά το 2001 και από τότε μετράει εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Πέρα από τις κάθετες λύσεις που διαθέτει για τον συγκεκριμένο τομέα, ενσωματώνει και ένα πανίσχυρο εμπορικό σύστημα (Εμπορική Διαχείριση, Γενική & Αναλυτική Λογιστική, Πάγια, Χρηματοοικονομικά, Αποθήκη, Reports κλπ) το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε μια ισχυρή κάθετη λύση χωρίς όμως να χάνετε τα πλεονεκτήματα ενός «Γενικής Χρήσης E.R.P.» συστήματος.

Δελτία Παραλαβής
Παραλαβή με πολλούς τρόπους
Τήρηση Υλικών Συσκευασίας
Μαζικές Εκκαθαρίσεις
Ψυκτικά
Λογιστική παρακολούθηση
Ιχνηλασιμότητα
Παραγωγή

X-Van Φορητή Τιμολόγηση
X-Van Φορητή Τιμολόγηση Image

Σύγχρονο σύστημα φορητής τιμολόγησης.

Η εφαρμογή X-van είναι ένα σύγχρονο σύστημα φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου βασισμένο στο Business Evolution ERP.

Η εφαρμογή X-van επιτρέπει στον διανομέα της επιχείρησης σας να εκδίδει μηχανογραφημένα παραστατικά στο σημείο διανομής με τον πιο γρήγορο και παραγωγικό τρόπο, ενώ έχει μαζί του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα και τον πελάτη.

Με το X-van μπορείτε:
Να εκδίδετε παραστατικά
Να ελέγχετε την αποθήκη
Να καταχωρείτε εισπράξεις
Να καταχωρείτε τριγωνικές πωλήσεις
Να καταχωρείτε παραγγελίες
Να καταχωρείτε επιστροφές
Να προβάλλετε πληροφορίες πελατών
Να έχετε διαφορετική τιμολογιακή πολιτική ανά πελάτη

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ
Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές
ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ SUBTOTAL ONE
390
ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ SUBTOTAL ONE Image

Η ταμειακή μηχανή subtotal ONE είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Ελλάδα στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας της ΜΑΤ, χρησιμοποιώντας το πιο προηγμένο και αποτελεσματικό λογισμικό, καθιστώντας την ως την ιδανική λύση για όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Διαθέτει δεκάδες μοναδικές λειτουργείες για ευκολία στην καθημερινή χρήση και παρέχει πλήρη στατιστικά στοιχεία για το σωστό έλεγχο λειτουργίας της επιχείρησης.

Εναρμονισμένη πλήρως με τις νέε